Näissä donitseissa käytetty tätä Wiltonin donitsi peltiä

Donitsit (uunissa paistetut) n.10kpl
  • 3dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 1tl leivinjauhetta
  • 1tl vaniljasokeria
  • i
  • 1tl kardemummaa
  • reilu desi maitoa tai piimää
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl sulatettua voita
  • päälle sulatettua voita, kanelia ja sokeria
  1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
  2. Voitele donitsipelti sulalla voilla, pellissä on non-stick pinta, mutta voideltuna donitsit saa todella helposti irti.
  3. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja sokeri kulhossa.
  4. Lisää maito tai piimä, muna,  sula voi ja sekoita kunnes massa on tasaista.
  5. Laita taikina kertakäyttöiseen pursotuspussiin ja leikkaa kulmasta sopiva pala pois ja pursota taikina pellin koloihin niin että taikinaa on puoleen väliin asti.
  6. Paista uunissa 4-6min. Anna donitsien hiukan jäähtyä ennen irrottamista.
  7. Voitele donitsit sulatetulla voilla ja pyörittele kaneli-sokeriseoksessa.