Artturin muffinsit (gluteeniton, munaton, maidoton)


10 isoa muffinssia ,pienenpiä tulee luonnollisesti enempi

150 g maidotonta margariinia 
1,5 dl sokeria 
1 kpl banaani tai muuta hedelmää, soseena 1 dl 
2 dl tattarijauhoa 
2 dl maissitärkkelystä (Maizena) 
2 tl leivinjauhetta 
1 dl kuumaa vettä

Pehmeä rasva ja sokeri vaahdotetaan, soseutettu banaani lisätään margariinivaahtoon.

Jauhoihin sekoitetaan leivinjauhe.

Lisätään vuorotellen jauho- ja leivinjauheseos sekä vesi.

Taikina jaetaan  muffinssivuokiin.

Pintaan voi painella myös vadelmia ja mustikoita.

Paistetaan 200 ºC 10 minuuttia.

 

Itse käytin jauhoina ainoastaan Semperin hienoa jauhoseosta,olen tehnyt myös riisijauhoista ja perunajauhoista  joten onnistuu hyvin  melkein mistä vain gluteenittomista jauhoista.