Esimerkiksi Aatun apajilla blogissa olen törmännyt After Eigt torttuun ja nyt sitten tein siitä oman versioni.
1231493002_kuva 6524.jpg


Eli halusin tehdä pieniä kakkuja tai oikeastaan leivoksia. En kuitenkaan omista sellaista ihanaa irtopohjavuokaa jolla saa monta pientä hyydykekakkusta tehtyä joten vuorasin Teema kuppejani kelmulla ja kokosin kakut niihin. Lopputulos ei tietenkään ole niin siisti kun vuoassa, mutta maku on sentään sama Kieli ulkonaAivan sairaan hyvänmakuista

Tästä ohjeesta tuli 4 pientä kakkua, ja on varmaan oikea määrä yhteen pieneen irtopohjavuokaan.

After Eigt leivokset tai kakku

1pötkö Dominoita
pikkasen margariinia
Murskaa keksit ja sekoita rasva joukkoon. Painele vuoan pohjalle tiivisti.

2 del vispikermaa tms.
1 muna
100g vaniljatuorejuustoa
10kpl After Eightejä ( taisinpa laittaa hiukan enemmän)
3 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa. Erottele keltuainen, sekoita suklaaseen. Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja suklaa, sitten valkuaisvaahto. Sekoita liivatteet kuumaan vesi tilkaan. Lisää lopuksi liivate koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan ja anna hyytyä kylmässä ainakin pari tuntia.