Tyttäreni koulun musiikiluokkien tapahtumaan tein pipareita musiikkiaiheella koristeltuna.

   Jostain syystä mulla aina jotain vääntöä royal icingin kanssa. Ja itsekin jo ääneen manasin että miksi ihmeessä rupesin tähänkin urakkaan, kun tuskan hiki valui jo ensimetreillä . Miksi en tehnyt kakkua, muffinsseja tai jotain muuta helppoa kun kerran itse sain päättää. Mielikuvissa näen aina hienot ja koristeelliset piparit, mutta totuus iskee aina jossain välissä ja koristelut jää minimaaliseksi ja lopputulos ei ole lähellekään sitä mitä oli ajatellut. No piparit tuli joka tapauksessa tehtyä, ehkä taas jonkin aikaa muistan jättää nämä hommat jollekin muulle

Yksi pelastava tekijä oli näiden teossa, nimittäin NUOTTIVIIVATYLLA, thank god for that!!!! Onneksi muistin tälläisen tyllan olemassaolon ja kävin sellaisen äkkiä ostamassa.

Jos olisin näitä alkanut tekemään viiva kerrallaan, niin olisi varmaan piparit lentäneet ikkunasta.

Tässä vaiheessa oli vielä hermot tallessa, mutta muutama kymmenen piparia myöhemmin ja  kun nuotteja ja nuottiavaimia rupesin pursottelemaan, rupesi epätoivo iskemään.

Eihän näistä ihan sellaisa tullut kuin ajattelin, mutta tyttäreni oli pipareista innoissaan ja se olikin taas pääasia että hän ne kelpuutti ennen kouluun vientiä.

Huomenna päästään sitten taas kyynel silmäkulmassa, hymy huulilla katsomaan ihania ja koskettavia muusikkiluokkien esityksiä