Eli lomalle päästyäni on vihdoin ja viimein aikaa miettiä omaa kakkua vaikka synttärithän oli ja meni jo kuun alussa. Kakuksi valitsin Topsy turvy kakun, koska sellainen on ollut mielessä toteuttaa jo pitkään ja nyt siihen on tilaisuus Nauru. Ensimmäisenä kyseistä kakkua ehdotti Dream-nimimerkki, joten palkinto menee hänelle. Lisäksi Johanna Pannu kuumana blogista ja Jaana olivat ehdottaneet samaa kakkua, joten heille lähtee myös pienen pienet lohdutuspalkinnot.

 

TOINEN PALKINTO ARVOTTU!!!

Arvonnan suoritin entiseen tapaan täällä. Tulokseksi tuli 54, joka on PAMPULAN, kommentti. Onnea voitosta.

 

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 13.5.2010 klo 20.14

 

 

Huomasinpa tuossa että 100 000 kävijän raja rupeaa olemaan lähelllä. Sen kunniaksi järjestän arvonnan.

Arvonta päättyy kun 100 000 menee rikki.

Tällä kertaa teemme näin:

  1. Arvontaan voi osallistua yhden kerran, jättämällä kakkuidean kommentteihin.
  2. Kakun tulee olla ideoitu minulle, vietän omia syntttäreitä kesäkuun alussa ja valitsen yhden kakkuideoista synttärikakukseni. Kakkuidean ei tarvitse olla fantasiakakku,vaikka niiden tekemistä rakastankin, vaan se voi vaihtoehtoisesti olla vaikka joku hyvä kakkupohja+täyteideakin.  Joten mielikuvitusta mukaan.
  3. Arpalipukkeen lunastat siis rustaamalla kakkuidean minun synttäreille. Muistathan laittaa kommentin mukaan blogiosoitteesi tai sähköpostiosoitteen, sähköpostiosoitehan näkyy vain minulle.
  • Palkintoja on kaksi,  yksi palkinto arvotaan sattuman varaisesti ja hän saa valita palkinnoksi joko 10-15 hlö:n fantasiakakun tai vaihtoehtosesti tarvikepaketin, joka liittyy enempi tai vähempi leivontaan. Kakku tulee noutaa Espoosta ja toteutan kakun omien aikataulujeni puitteissa.
  • Toisen palkinnon saa se osallistuja, jonka kakkuidean toteutan syntymäpäivilleni. Tämä palkinto on leivontaan liittyvä tarvikepaketti. Tämän voittajan valitsen siis ihan itse kakkuideoiden perusteella.

EIKUN ONNEA ARVONTAAN JA TOIVON PALJON IHANIA KAKKUIDEOITA :)