Sain kutsun kolmen muun Confettilaisen ohella Wiltonin-kurssille Hollantiin.
Jännitys oli huikean korkealla jo pitkän aikaa ennen kurssille lähtöä, koska tavoitteena oli valmistua Wilton Method Instructoriksi.
Starttasimme Hollantiin edellisenä päivänä ennen kurssin alkua, tarkoituksena tutustua Amsterdamiin ja tietty shoppailla, koska kurssipäivien ohjelma oli niin tiivis ettei shoppailulle myöhemmin olisi jäänyt aikaa.
Amsterdamissa hypättiin tälläisiin heppakärryihin ja tehtiin turistiajelu.
Tälläisiä kummajaisia oli ilmestynyt torille kun palasimme kiertoajelulta
Itse kurssi pidettiin Haarlemissa n. 20 kilometriä Amsterdamista.
Haarlemista löytyi monta ihanaa ravintolaa viikon aikana. Ensimmäisenä testattiin Popocatepetl.
Alkudrinkkiä juotiin mansikkamargaritat ja ruuaksi valitsimme Chicken Fajitakset. Ruokaa oli runsaasti, mutta itse en ollut kauhea vakuuttunut muuten ruuasta. Ihan syötävää, muttei erityistä. Onneksi hyvä seura paikkasi tilannetta ja tuli naurettua koko loppuvuoden tarpeiksi
Omaksi suosikki ravintolaksi muodostui Ristorante Napoli. Aivan ihana italialainen ravintola, jossa hyvän palvelun lisäksi sai aivan loistavaa ruokaa. Ekalla kerralla söimme pizzat.
Toisella kerralla söimme pidemmän kaavan mukaan , otin alkuruuaksi
Insalata Capresen, jossa oli parasta Bufala mozzarellaan ikinä .
Seuraavaksi söin Scampi Aglio e Olion eli järjettömän hyvää spagettia jättikatkaravun pyrstöillä ja paahdetuilla valkosipulin kynsillä.
Tässä vaiheessa iski jo ähky, mutta vielä piti tilata jälkiruokaa, joka viimeistään vei kielen mennessään. Tuhdin aterian päälle valitsin raikkaan sorbetin.
Kävimme myös muissa ihanissa ravintoloissa niinkuin esimerkiksi Barbeque ravintola Gonzalesissa, jossa sai itse valita grillattavan lihan ja vihannekset ja ruoka grillattiin siinä omassa pöydässä.
Niin ja tehtiihän me siellä siis muutakin kuin syötiin kokoajan , hyvä ruoka nyt vaan on aina mainitsemisen arvoista
Kurssi oli joka päivä klo 9-17.30 ja opetus oli hyvin tiivistahtista.
Opettajat olivat aivan loistavia ja rankasta viikosta huolimatta kokoajan oli todella kivaa. Tässä kuvassa Rosa valmistelee kurssiviikon alkua.
Pursotusharjoittelut kohta alkamassa Informaation määrä oli mieletön, en olisi ikinä uskonut miten paljon viikossa voi oppia kaikkea uutta.
Joka aamu heräsimme aikaisin ja kävimme tekemässä noin tunnin kävelylenkin ennen kurssin alkua. Sillon pääsi ihailemaan ihania kanavia tai vaikka tuulimyllyä
ja muita ihania rakennuksia
Hollantilaisten pyöräilyinnostui jaksoi kummastuttaa koko viikon. Tälläisiä kaksikerroksisia pyöräparkkeja oli esim. rautatieaseman vieressä.
Useampana aamuna tuli vierailtua tässä ihanassa leivos/suklaapuodissa.
Ja näiden herkkujen jälkeen takaisin kurssitunnelmiin.
Kurssipäivät menivät kuin siivillä ja saimme paljon tietoa tutuista ja hiukan tuntemattomistakin massoista ja itse koin saavani eniten uutta tietoa ja taitoa liittyen erinlaisiin pursotustekniikoihin . Ja kurssilta paluun jälkeen onkin tullut kertailtuja opittuja taitoa jo monen monta kertaa.
Ja mikä tärkeintä koko Confetin kurssiporukka valmistui loistoarvosanoin ja olemme kaikki neljä nyt Wilton Method Instructoreita
Kommentit