Tämä omenankukka kakku matkasi serkkuni vauvan ristiäisiin. Toiveena oli omenankukat ja vaaleaväri kakulle. Lisäksi kakun piti olla luontaisesti gluteeniton ja maidoton. Täytteeksi toivottiin jotain raikasta.

Pohjan leivoin tällä kääretorttupohja ohjeella  sillä erolla että vaihdoin perunajauhot maissitärkkelykseen eli maizenaan. Leivoin varuiksi kaksi pohjaa ja leikkasin sitten niistä sopivan kokoiset kolme pyöreää osaa kakkua varten. Omat lapset söivät ylijäämäpalat

Kakun kostutin lime-sokerivedellä.

Täytteisiin meni 1kg maustamatonta soijajogurttia, tein kaksi erimakuista täytettä, caipirinha ja mango. Kumpaankin tuli  500g soijajogurttia ja 3 liivatetta. Toiseen väliin lisäksi 250g mangososetta ja toiseen caipirinha mixiä, jota löytyy vielä muutama varastosta Lisäksi kumpaankin myös sokeria, jonka määrää en mitannut vaan laitoin mutu tuntumalla. Täytteet ainakin maistui hyvälle, vaikka itse kakkua en päässytkään maistamaan.

Eristeenä sokerikreemi maidottomasta margariinista, tomusokerista ja caipirinhamixiä tuli lisättyä tähänkin ja täytyypä todeta että TOIMII.

Päällinen on sokerimassaa ja kukat vaahtismassaa, kukkien keskustat royal icingia ja kukissa hiukan myös vaaleanpunaista tomuväriä.