1275822701_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä kakusta en muistanut ottaa kuvaa ennen leikkausta. Kakun tarjosin Ylen radiotoimittajalle kun hän kävi minua haastattelemassa kakkubloggaamisesta.

Kakkupohja:

100g tummaa suklaata

1dl kermaa

200g margariinia

1,75 dl sokeria

3 munaa

2tl leivinjauhetta

2dl vehnäjauhoja

1dl perunajauhoja

2rkl tummaa kaakaojauhetta

Gluteeniton versio kakkupohjasta löytyy täältä

  1. Kuumenna kerma ja suklaa mikrossa, jäähdytä.
  2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
  3. Lisää munat yksitellen vatkaten.
  4. Lisää suklaa-kermaseos ja kuivat aineet
  5. Paista kakkupohja n.24cm vuoassa 175 asteessa n.40 min tai pellillä kääretortun tapaan 200 asteessa n.15 min

Täyte:

Valmista täyte hyydykejauhepakkauksen ohjeen mukaan.

Kostutus: appelsiinimehu

Päällä oranssista ja keltaisesta kermasta tehtyjä kermaruusuja ja lehtiä.