Hilja oli valinnut kakukseen tälläisen keijuperhoskakun. Vastaavan tyylisen kakun olemme joskus googlettamalla löytäneet monestakin ulkomaisesta blogista.

Kakun teon (ja kaiken muunkin valmistelujen ) kanssa tuli kauhea kiire ja se ikävä kyllä näkyy lopputuloksessa, hiomisen varaa olisi ja paljon. Olin menossa kaksi päivää juhlien jälkeen polvileikkaukseen, jo pitkään jatkuneiden polvikipujen takia ja se kertakaikkiaan oli verottanut voimia enkä jaksanut panostaa juhliin samalla tavalla kuin yleensä eli syyt tästä otan omaan niskaani, ensimmäistä kertaa elämässäni aloitin synttärivalmistelut aivan liian myöhään ja eihän siitä sitten mitään tullut. Moni asia jäi tekemättä tai korvattiin jollakin helpommalla ja nopeammalla vaihtoehdolla  tällä kertaa näin, ensi vuonna sitten taas toisella tavalla. Hilja oli kuitenkin kakkuunsa ja juhliinsa tyytyväinen ja sehän on tietysti pääasia

Taustalla näkyvästä seinäjulisteesta saimme loistoidean. Leikkasimme Helinä keijun kasvot pois julisteesta ja jokainen halukas juhlavieras sai laittaa omat kasvonsa aukosta ja kuvata näin itsensä keiuna

Kakku oli Hiljan toiveesta sienikakkupohjalla, täytteenä kinuskia, vadelmia ja kervavaahtoa. Kakussa oli yhteensä 8 munan pohjat. Päällinen on sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisenmassan sekoitusta, itse keiju on sokerimassaa. Kuorrutuksen alla sokerikreemi. Kostutus vaniljamaidolla. Päällimmäiseksi suihkittiin tietysti helmiäisprayta ja ripoteltiin vielä vaaleanpunaista glitteriä.

Muuten tarjoilut oli pitkälti suoraan kaupan hyllyltä. Hilja itse valitsi keksejä, sipsejä, karkkeja yms. Ja lisäksi Hilja itse teki täytettyjä patonkeja suolapalaksi. Mutta hyvinpä näytti kaupankin antimet maistuvan lapsille, joten varmaan turhaan tunsin huonoa omaatuntoa saamattomuudestani.