Eli kuopukselle leivoin leipää. Tällä kertaa käytin valmista Farinan täysjyväleipäseosta johon lisätään vaan hiivaa, vettä ja rasvaa.

Tässä jauhoseoksen sisällysluettelo:

Gluteeniton Täysjyväleipäseos

Ainesosat: täysjyväriisijauho, tapiocatärkkelys, karkea riisijauho, sokeri, psyllium, suola, ksantani E415.

Leipä oli todella hyvänmakuinen ja reilunkokoinen, eli tuosta seoksesta tulee yksi iso vuokaleipä. Vaikka leipä on vaalea niin se on hyvin kuitupitoinen.

Muutkin lapset maistelivat leipää ja sanoivat sitä samanmakuiseksi kuin Chiapattaleipä, jota joskus meillä syödään, kuori oli ihanan rapea ja sisältä leipä oli todella pehmeä. Kaikki tykkäsivät leivästä kovasti.

Ainut mikä jäi askarruttamaan niin miksiköhän tuohon leipään tuli niin isoja "kuplia" ja tuohon keskelle iso aukko Yllättynyt,mutta se ei onneksi hyvää makua haitannut Silmänisku