Tähän kakkuun toivottiin Richard Scarryn luomia hahmoja ja nimenomaan Mato Matalaa, Hessu ja Salli kissaa sekä Mato Matalan Omena autoa, saman tien tuli idean omappuauton mallisesta kakusta jossa kaikki nämä ystävykset ovat kyydissä.

Kakussa pohjana 8 muna sienikakkupohja, kostutettu vadelmamehulla, leikattu muotoonsa täyttämisen jälkeen, täytteenä vadelma ja maitosuklaamousse. Päällinen on sokerimassan ja vadelmanmakuisen kaulittavan massan sekoitusta, eristeenä suklaakreemi. Muut yksityiskohdat on sokerimassasta. Hessu Kissa ja Salli piirretty elintarviketusseilla sokerimassalle.

Itse kakun teko sujui ihan hyvin, ongelmia tuli kuljetuksen yhteydessä.

Massa repesi  alareunasta pahasti ja myös kakun päältä, käääk Yllättynyt. Meinasi itku tulla kun huomasin vauriot. Tässä yllä olevassa kuvassa näkyykin osittain nuo repeämät Itku samalla kakun alareunasta rupesi myös valumaan kostutusnestettä repeämäkohdasta. Olen aina pelännyt että tiputan kakun tms. mutta tälläistä vahinkoa en ole osannut pelätäkkään, luultavasti kakku oli sen mallinen että pääsi jotenkin liikkumaan hiukan kuljetuksen aika, kun on alhaalta kapeampi kuin ylhäältä ja se aiheutti repeämät.

 

Tässä kakku vielä yläsuunnasta ennen kuljetusta ja ennen vaurioita