Tein näitä ihania cupcake popseja uudestaan ja tällä kertaa räpsin muutaman vaihekuvan kun teko-ohjetta näihin on kyselty useampaan kertaan.
Näihin cupcake popseihin paistoin kakuksi mokkapalaohjeella pohjan.
Käytin pohjasta puolet näihin popseihin ja lopun pohjan pistin pakkaseen. Pohjan sekaan tuli 200g maustamatonta tuorejuustoa.


Jäähtyneen mokkapalapohjan murustin kulhoon.

Joukkoon sekoitin 200g maustamatonta tuorejuustoa.

Koska mokkapalojen kuorruteessa on kahvia, niin halusin myös näihin popseihin miedon kahvin maun ja lisäsin joukkoon kahvijuomajauhetta.
Tämän voi toki jättää poiskin , mutta minun ja lasten makuun oli tämä miedosti mokkainen maku.

Tälläistä Wiltonin muottia käytin muokkaamaan popsien alaosan.


Popsi massasta kannattaa muotoilla pötkylä jonka toinen pää on pyöreä (yläosaa varten) ja toinen tasainen (alaosaa varten), varmista että pötkylän halkaisija on suurempi kuin käytettävän muotin.

Työnnä muotti noin puoleen väliin pötkylää ja ota pois muotin ulkopuolelle jäävä massa.

Poista muotti varovasti ja voit vielä sormin muotoilla yläosaa haluttuun muotoon.

Sulata suklaa, Simply Melt tai Candy melts napit popsien alaosaa varten. Kasta alaosa popsista sulatettuun suklaaseen.

Tökkää tikkaritikku popsin alaosaan ja anna kuorrutuksen jähmettyä. Voit nopeuttaa jähmettymistä laittamalla popsin jääkaappiin.

Sulata mansikan makuiset Simply Meltsit popsien yläosaa varten. Voit käyttää myös värikkäitä Candy Melts nappeja tai värjätä valkosuklaata.
Kasta nyt popsien yläosa värikkääseen kuorrutteeseen.

Koristele cupcake popsit strösseleillä ja punaisilla suklaarakeilla ennen kuorrutuksen jähmettymistä.