Kakkupohjana tämä samainen ohje jota olen käyttänyt useammassakin kakussa
Täytteenä suklainen täyte höystettynä espressolla , ihan fantastisen makuista
- 4dl vispikermaa
- 1 Philadelphia tuorejuusto 200g
- 150g maitosuklaata
- 100g tummaa suklaata
- 0,5 dl vahvaa espressoa
- 2 liivatetta
Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatetut suklaat. Liota liivatteet kylmässä vedessä ja laita ne sitten sitten kuuman espresson joukkoon ja lisää ohuena nauhana kerma-suklaaseokseen.
Koristeet on kokonaisuudessaan sokerimassaa, päällä on suklaaganache johon käytin 150g maitosuklaata ja 50g tummaasuklaata sekä 1,5dl vispikermaa sekä 1rkl voita. Ganachen teko-ohje löytyy täältä
Kommentit