Kakkupohjana tämä samainen ohje jota olen käyttänyt useammassakin kakussa

Täytteenä suklainen täyte höystettynä espressolla , ihan fantastisen makuista

  • 4dl vispikermaa
  • 1 Philadelphia tuorejuusto 200g
  • 150g maitosuklaata
  • 100g tummaa suklaata
  • 0,5 dl vahvaa espressoa
  • 2 liivatetta

Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatetut suklaat. Liota liivatteet kylmässä vedessä ja laita ne sitten sitten kuuman espresson joukkoon ja lisää ohuena nauhana kerma-suklaaseokseen.

Koristeet on kokonaisuudessaan sokerimassaa, päällä on suklaaganache johon käytin 150g maitosuklaata ja 50g tummaasuklaata sekä 1,5dl vispikermaa sekä 1rkl voita. Ganachen teko-ohje löytyy täältä