Sain kutsun kolmen muun Confettilaisen ohella Wiltonin-kurssille Hollantiin.

Jännitys oli huikean korkealla jo pitkän aikaa ennen kurssille lähtöä, koska tavoitteena oli valmistua Wilton Method Instructoriksi.

1289937187_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Starttasimme Hollantiin edellisenä päivänä ennen kurssin alkua, tarkoituksena tutustua Amsterdamiin ja tietty shoppailla, koska kurssipäivien ohjelma oli niin tiivis ettei shoppailulle myöhemmin olisi jäänyt aikaa.

1289937429_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Amsterdamissa hypättiin tälläisiin heppakärryihin ja tehtiin turistiajelu.

1289937672_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1289937700_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tälläisiä kummajaisia oli ilmestynyt torille kun palasimme kiertoajelulta Yllättynyt

 

Itse kurssi pidettiin Haarlemissa n. 20 kilometriä Amsterdamista.

Haarlemista löytyi monta ihanaa ravintolaa viikon aikana. Ensimmäisenä testattiin  Popocatepetl.

1289938454_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkudrinkkiä juotiin mansikkamargaritat ja ruuaksi valitsimme Chicken Fajitakset. Ruokaa oli runsaasti, mutta itse en ollut kauhea vakuuttunut muuten ruuasta. Ihan syötävää, muttei erityistä. Onneksi hyvä seura paikkasi tilannetta ja tuli naurettua koko loppuvuoden tarpeiksi Silmänisku

Omaksi suosikki ravintolaksi muodostui Ristorante Napoli. Aivan ihana italialainen ravintola, jossa hyvän palvelun lisäksi sai aivan loistavaa ruokaa. Ekalla kerralla söimme pizzat.

1289938663_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisella kerralla söimme pidemmän kaavan mukaan , otin alkuruuaksi 

Insalata Capresen, jossa oli parasta Bufala mozzarellaan ikinä Kieli ulkona.

1289940155_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Seuraavaksi söin Scampi Aglio e Olion eli järjettömän hyvää spagettia jättikatkaravun pyrstöillä ja paahdetuilla valkosipulin kynsillä.

1289939428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vaiheessa iski jo ähky, mutta vielä piti tilata jälkiruokaa, joka viimeistään vei kielen mennessään. Tuhdin aterian päälle valitsin raikkaan sorbetin.

1289939552_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävimme myös muissa ihanissa ravintoloissa niinkuin esimerkiksi Barbeque ravintola Gonzalesissa, jossa sai itse valita grillattavan lihan ja vihannekset ja ruoka grillattiin siinä omassa pöydässä.

1289939724_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin ja tehtiihän me siellä siis muutakin kuin syötiin kokoajan Nolostunut, hyvä ruoka nyt vaan on aina mainitsemisen arvoistaSilmänisku

 

Kurssi oli joka päivä klo 9-17.30 ja opetus oli hyvin tiivistahtista.

1289939864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Opettajat olivat aivan loistavia ja rankasta viikosta huolimatta kokoajan oli todella kivaa. Tässä kuvassa Rosa valmistelee kurssiviikon alkua.

1289940322_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotusharjoittelut kohta alkamassa Silmänisku Informaation määrä oli mieletön, en olisi ikinä uskonut miten paljon viikossa voi oppia kaikkea uutta.

1289940530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joka aamu heräsimme aikaisin ja kävimme tekemässä noin tunnin kävelylenkin ennen kurssin alkua. Sillon pääsi ihailemaan ihania kanavia tai vaikka tuulimyllyä

1289940710_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja muita ihania rakennuksia

1289940824_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1289940976_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1289941057_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hollantilaisten pyöräilyinnostui jaksoi kummastuttaa koko viikon. Tälläisiä kaksikerroksisia pyöräparkkeja oli esim. rautatieaseman vieressä.

1289941227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Useampana aamuna tuli vierailtua tässä ihanassa leivos/suklaapuodissa.

1289941314_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1289941388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1289941449_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja näiden herkkujen jälkeen takaisin kurssitunnelmiin.

1289941608_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kurssipäivät menivät kuin siivillä ja saimme paljon tietoa tutuista ja hiukan tuntemattomistakin massoista ja itse koin saavani eniten uutta tietoa ja taitoa liittyen erinlaisiin pursotustekniikoihin . Ja kurssilta paluun jälkeen onkin tullut kertailtuja opittuja taitoa jo monen monta kertaa.

Ja mikä tärkeintä koko Confetin kurssiporukka valmistui loistoarvosanoin ja olemme kaikki neljä nyt Wilton Method Instructoreita Nauru

1289941831_img-d41d8cd98f00b204e9800998e