Monessa blogissa on ollu viime aikoina kääretorttua, joten pakkohan sitä oli itsekin pitkästä aikaa tehdä. Viimeksi oon tehny kääristä noin vuosi sitten. Tämä ohjehan on luontaisesti gluteeniton koska käytetään vaan perunajauhoja joten lisää tämän myös allergia ruokiin.


6 kananmunaa
2dl dl sokeria
2dl dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
3. Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.

Täyte:

1prk (200g) vaniljatuorejuustoa

2dl vispikermaa

ja

omenamarmeladia

1.Vatkaa kermavaahto, sekoita siihen notkistettu tuorejuusto.

2.Levitä marmeladi kääretorttupohjalle ja kerma-tuorejuusto siihen päälle.

3.Laita kääretorttu jääkaappiin ainakin tunniksi ennen tarjoilua.