Gluteeniton Teeleipä

5 dl gluteenittomia jauhoja, (itse käytin riisijauhoja, tattarijauhoja ja semperin hienoa jauhoseosta)
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
75 g voita tai margariinia (itse käytin öljyä vajaan desin)
2 tl psylliuminsiemenen kuorijauhetta tai sokerijuurikaskuitu
1 3/4 dl vettä ( voi vaihtaa esim. maitoon jos se sopii)

Sekoita psylliuminsiemenen kuorijauhe veteen ja anna turvota joitakin minuutteja. Sekoita jauhoseos, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää rasva ja sekoita. Lisää vesiseos ja vaivaa taikina. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja leivo niistä pyöreitä leipiä, n. 15 cm halkaisijaltaan. Laita leivät leivinpaperilla päällystetylle pellille ja viillä jauhotetulla veitsellä risti päälle. Pistele haarukalla reikiä leivän päälle. Paista uunin keskiosassa 250 asteen lämmössä n. 10-12 minuutin ajan. Maistuvat parhaiten heti lämpiminä tarjoiltuina.