Artturin muffinsit (gluteeniton, munaton, maidoton)
10 isoa muffinssia ,pienenpiä tulee luonnollisesti enempi
150 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1 kpl banaani tai muuta hedelmää, soseena 1 dl
2 dl tattarijauhoa
2 dl maissitärkkelystä (Maizena)
2 tl leivinjauhetta
1 dl kuumaa vettä
Pehmeä rasva ja sokeri vaahdotetaan, soseutettu banaani lisätään margariinivaahtoon.
Jauhoihin sekoitetaan leivinjauhe.
Lisätään vuorotellen jauho- ja leivinjauheseos sekä vesi.
Taikina jaetaan muffinssivuokiin.
Pintaan voi painella myös vadelmia ja mustikoita.
Paistetaan 200 ºC 10 minuuttia.
Itse käytin jauhoina ainoastaan Semperin hienoa jauhoseosta,olen tehnyt myös riisijauhoista ja perunajauhoista joten onnistuu hyvin melkein mistä vain gluteenittomista jauhoista.
Kommentit