100 g Marianne-karkkeja tai
valmista karamellirouhetta
2 1/2 dl vatkautuvaa
vaniljakastiketta
1 prk (200 g) maitorahkaa
1/2 dl sokeria
5 liivatelehteä
3 rkl vettä

Jos käytät kokonaisia makeisia,
pane ne hetkeksi pakastimeen,
sillä niitä on helpompi
hienontaa hieman jäisinä.
Hienonna karkit monitoimikoneessa.

Vatkaa vaniljakastike
kuohkeaksi vaahdoksi ja yhdistä
siihen karamellirouhe ja
maitorahka. Mausta seos
sokerilla.

Pane liivatelehdet likoamaan
runsaaseen kylmään
veteen viideksi minuutiksi.
Kuumenna vesitilkka kattilassa.
Purista liivatelehdistä ylimääräinen
vesi pois ja liuota
ne veteen. Anna jäähtyä hetken
aikaa. Lisää liivate rahkakaramelliseokseen