Tämä kakku syntyi kun illalla sain tietää että tulee vieraita eikä ollut mitää valmista tarjottavaa kahvipöytään.
Tarkoitus oli tehdä hyydytetty kakku keksipohjalla, mutta yhtään keksiä ei löytynyt (kuka lieneen syöny?)

2184409.jpg
 Eli kaivoin pakkasesta sokerikakkulevyn josta leikkasin sopivan kokosen pieneen irtopohjavuokaan. Kostutin vaniljamaidolla. Kaapista löytyi myös Dr.Oetkerin suklaamousseaineksia yksi pussi ja samoin Blå Bandin mango-passionmousseaineksia.
 Valmistin mousset ohjeiden mukaan ja lisäsin kumpaankin kaksi liivatetta pieneen vesimäärään sekoitettuna. Kaadoin ensiksi suklaamoussen ja laitoin jääkaappiin, sitten valmistin mango-passion moussen ja kaadoin sen suklaamoussen päälle. Suklaamousse oli juuri sen verran hyytyny että ei sekoittunut toisiinsa.
 Pari tuntia jääkapissa ja kakku on koristelua vaille valmis. Voi myös valmistaa edellisenä päivänä.